MED4MIN > МУ-София специалност Медицина > Кредити

Кредити

Здравейте, колеги!

Предполагам голяма част от вас вече са си изработили нужните кредити от свободноизбираемите дисциплини. Обаче, има и такива като мен, които са на кота 0. Доста неприятно, нали?  😀 При справка в деканата разгледах от какво могат да се “препечелят” малко кредити и видях клаузата “Публикации в български списания – 1.8 кредита” (важи и за чуждестраснни списания, като там са отново 1.8 кредита). Излиза, че MED4MIN.com играе тази роля на българско списание.

С екипа решихме, че тази възможност, която ни предоставя деканата, може да е от полза и на тези от вас, които също се борят за някой друг кредит. Условието ни, за да вземете тези кредити е съгласувано с някои експерти и гласи следното:

При предоставянето на 5 изцяло авторски статии/реферата/публикации, в неопределен от нас период от време, ние поставяме вашето име под всички тях.

Сега може би си задавате въпроса – как реално ще взема тези кредити? Отговора е: При наличието на публикация с вашето име под нея, принтирате дадената страница и я предоставяте в деканата, като там на място се прави справка относно нейната автентичност.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас чрез формата за контакти или пишете в коментарите отдолу.

Желаем Ви успех!

Коментирай

avatar
  Subscribe  
най-нови най-стари най-много гласове
Извести ме за